Food & Talk Seminar 2020
Seminaari järjestettiin ensimmäisen kerran toukokuussa 2017 Helsingin Kattilahallilla. Tuolloin puheenaiheina oli mm. hyönteisruoka, ruoan ja ruokailun tulevaisuus sekä ruoka-alan trendit.

Järjestyksessään kolmas Food & Talk Seminar herätti vuonna 2019 keskustelua ruokakulttuurista ja kokosi ammattilaisia ja koko ketjun tekijöitä yhteen. Seminaari kokosi saman pöydän ääreen poikkeuksellisen laajan ruokavaikuttajien verkoston: Paikalla oli näkijöitä ja tekijöitä mm. tuotannosta ja teollisuudesta, tutkimuksesta ja kaupasta, kotimaisista huippukeittiöistä sekä markkinoinnista ja mediasta. Vuonna 2019 tapahtuma järjestettiin 6.3.2019 Helsingin Wanhassa Satamassa.

Seuraava Food & Art Seminar järjestetään 5.5.2020 Helsingin Wanhassa Satamassa.


Liput ja kumppanuudet:

Maarit Kivilahti
Projektijohtaja
050 4144267
maarit.kivilahti@foodcampfinland.fi
 
Markkinointi & viestintä:
 

Sirkka Norha
Viestintä- ja markkinointijohtaja
050 347 5412

sirkka.norha@foodcampfinland.fi

Timea Slavic
Markkinointipäällikkö
040 848 6050
timea.slavic@foodcampfinland.fi

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Food Camp Finland 2020
Rekisteriseloste