Food Camp Finland
 

Food Camp Finland on ruokayhteisö, jonka tavoitteena on edistää suomalaista ruokakulttuuria ja yhdessä syömistä.
 
Yritys sai alkunsa vuonna 2013, kun tapahtuma-alan ammattilainen Riikka Kannas oli puhumassa seminaarissa, jossa paikalla oli myös huippukokki Pekka Terävä. Kaksikko tunsi toisensa entuudestaan, ja he jäivät juttelemaan seminaarin jälkeen. Terävä kertoi unelmastaan järjestää tapahtuma, jossa hän esittelisi kansainvälisille kokkikavereilleen Suomen luontoa. Pian ensimmäisen Food & Art Festivalin jälkeen syntyi yhteinen bisnes­idea – ajatus yrityksestä, joka järjestää ruokailuun liittyviä tapahtumia. Yrityksen omistajia ovat Olo Group, Ani Ruuskanen, Riikka Kannas, Maija Niemelä ja Mikko Kaukonen.

"Lupaamme ainutlaatuisia hetkiä, jotka rikastuttavat arkeasi." - Riikka Kannas

Nykyään Food Campin toiminta on laajentunut myös catering-toimintaan sekä ruokaan liittyvään konsultointiin ja koulutukseen. Food Camp on vakiinnuttanut asemansa ruokailualalla ja teki vuonna 2017 noin 2,3 miljoonan euron liikevaihdon. Food Camp Finland on osa Olo Groupia, johon kuuluvat myös Michelin-tähtiravintola Olo, Garden by Olo, Ravintola NudeRavintola EmoRavintola Gösta Mäntässä ja viinien verkkokauppa Bottlescouts.com.

 









www.foodcampfinland.fi
info@foodcampfinland.fi
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Food Camp Finland 2020
Rekisteriseloste