top of page

Ohjelma 2020


Vahvistamme mahdolliset ohjelmamuutokset ensi tilassa.

11:30 Rekisteröinti ja lounas


Tervetuloa ja päivän alustus

Toimitusjohtaja Riikka Kannas, Food Camp Finland


Päivän moderaattori Sallamaari Muhonen, Viestintätoimisto Netprofile

 

Miltä maistuu tulevaisuus?
Lauri Reuter (FI), Partner, Nordic FoodTech

Vallankumous pellolla

Ilkka Herlin (FI), Elävä Itämeri säätiön (BSAG) perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja

Eliisa Malin (FI), Carbon Action -hankkeen hiiliviljelijä


 

Ruokaa ja verkostoitumista

 

Keittiömestarit makujen takana
Mikko Kaukonen (FI), Suomen Bocuse D’or edustaja 2020-2021, Food Camp Finland Oy


Jari Vesivalo (FI)


 

Service: The human touch
James Spreadbury (DK), Restaurant Manager, Restaurant Noma

Puheenvuoro on englanninkielinen.

Mitä Suomi syö? – tutkimuksen julkistus

Eeva Paljakka (FI), ruokatoimittaja, Pippuri.fi, Iltalehti

Yhteenveto päivän esityksistä
Sallamaari Muhonen 
 


Kultainen pippuri

Iltalehden elintarvikekilpailussa palkitaan vuonna 2019 ilmestyneitä elintarvikkeita kuudessa kategoriassa.
 

 



Tapahtuman järjestäjä varaa oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

 

 


 

bottom of page