
Ohjelma 2020
Vahvistamme mahdolliset ohjelmamuutokset ensi tilassa.
11:30 Rekisteröinti ja lounas
Tervetuloa ja päivän alustus
Toimitusjohtaja Riikka Kannas, Food Camp Finland
Päivän moderaattori Sallamaari Muhonen, Viestintätoimisto Netprofile
Miltä maistuu tulevaisuus?
Lauri Reuter (FI), Partner, Nordic FoodTech
Vallankumous pellolla
Ilkka Herlin (FI), Elävä Itämeri säätiön (BSAG) perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja
Eliisa Malin (FI), Carbon Action -hankkeen hiiliviljelijä
Ruokaa ja verkostoitumista
Keittiömestarit makujen takana
Mikko Kaukonen (FI), Suomen Bocuse D’or edustaja 2020-2021, Food Camp Finland Oy
Jari Vesivalo (FI)
Service: The human touch
James Spreadbury (DK), Restaurant Manager, Restaurant Noma
Puheenvuoro on englanninkielinen.
Mitä Suomi syö? – tutkimuksen julkistus
Eeva Paljakka (FI), ruokatoimittaja, Pippuri.fi, Iltalehti
Yhteenveto päivän esityksistä
Sallamaari Muhonen
Kultainen pippuri
Iltalehden elintarvikekilpailussa palkitaan vuonna 2019 ilmestyneitä elintarvikkeita kuudessa kategoriassa.
Tapahtuman järjestäjä varaa oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.