Ohjelma 2020



11:30 Rekisteröinti ja lounas


Tervetuloa ja päivän alustus

Toimitusjohtaja Riikka Kannas, Food Camp Finland


Päivän moderaattori Sallamaari Muhonen, Viestintätoimisto Netprofile

 

Miltä maistuu tulevaisuus?
Lauri Reuter (FI), Partner, Nordic FoodTech

Vallankumous pellolla

Ilkka Herlin (FI), Elävä Itämeri säätiön (BSAG) perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja

Eliisa Malin (FI), Carbon Action -hankkeen hiiliviljelijä


 

Ruokaa ja verkostoitumista

 

Keittiömestarit makujen takana
Mikko Kaukonen (FI), Suomen Bocuse D’or edustaja 2020-2021, Food Camp Finland Oy


Jari Vesivalo (FI), Luova johtaja ja osakas, Ravintola Olo


 

Service is king
James Spreadbury (DK), Restaurant Manager, Restaurant Noma

Puheenvuoro on englanninkielinen.

Mitä Suomi syö? – tutkimuksen julkistus

Eeva Paljakka (FI), ruokatoimittaja, Pippuri.fi, Iltalehti

Yhteenveto päivän esityksistä
Sallamaari Muhonen 
 


Kultainen pippuri

Iltalehden elintarvikekilpailussa palkitaan vuonna 2019 ilmestyneitä elintarvikkeita kuudessa kategoriassa.
 

 



Tapahtuman järjestäjä varaa oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

 

 


 

© Food Camp Finland 2020
Rekisteriseloste

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
ArlaPro_Logo_white.png
Asset 3_4x.png
alma-logo-pieni.png
EAhlström_logo_MV_kompakti_nega-0.png
KIILTO_LOGOTYPE_WHITE_RGB.png