Puhujat 2020

Vahvistamme puhujat mahdollisimman pian.

James Spreadbury (DK)

Ravintolapäällikkö, Noma, Kööpenhamina

Noma on kahden Michelin-tähden ravintola Kööpenhaminassa Tanskassa. René Redzepin johtama ravintola on perustettu vuonna 2004. Ravintola on keskittynyt pohjoismaisiin ruokalajeihin, ja sen nimi onkin lyhenne tanskan kielen sanaparista nordisk mad (suom. pohjoismainen ruoka).

 

Australialainen James Spreadbury on toiminut Noman ravintolapäällikkönä viimeiset 10 vuotta. Hän tulee puhumaan palvelusta, joka on Nomassa tärkeässä roolissa.


www.noma.com

Twitter: @JamesSpreadbury

Ilkka Herlin (FI)

Perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja, Elävä Itämeri säätiö (BSAG) 

Ilkka Herlin on Cargotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Baltic Sea Action Groupin (BSAG) perustaja ja hallituksen jäsen. Herlin on perustanut myös ravinteita kierrättävän Soilfood yrityksen ja uusiutuvan energian yhtiön Q Powerin. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori ja historiantutkija. Herlin tunnetaan työstään Itämeren hyväksi ja vastuullisen yritystoiminnan puolestapuhujana. Herlinillä ja hänen puolisollaan Saara Kankaanrinnalla on regeneratiivisen ja hiiltä sitovan maatalouden koetila Paraisilla. Lisäksi he omistavat Gullkronan saaren Nauvossa, jonka satama on avattu yleisölle viime kesänä.


www.bsag.fi

Twitter: @ilkkaherlin

Eliisa Malin (FI)
Carbon Action -hankkeen hiiliviljelijä

Eliisa Malin on Baltic Sea Action Groupin suunnittelija ja hiiliviljelijä Vihdistä. Hän on koulutukseltaan agronomi. Hän on työskennellyt pitkään kestävän maatalouden parissa ja kotitilallaan Vierelässä hän testaa miehensä Mika Malinin kanssa hiiliviljelymenetelmiä ja kehittää luomuviljelyä. Tila on yksi Carbon Action hankkeen koetiloista. 


www.bsag.fi

Twitter: @eliisamalin

Lauri Reuter (FI)
Partner, Nordic FoodTech

Lauri Reuter on Pohjoismaiden ensimmäisen kestävään tulevaisuuden ruokateknologiaan keskittyvän pääomasijoitusrahaston perustaja. Biotekniikan tohtori työskenteli ennen VTT:llä tutkijana ja strategina. Mahdollisissa tulevaisuuksissa seikkailun lomassa Lauri hoitaa mehiläisiä Helsingin keskustassa. 


Twitter: @LauriReuter

Eeva Paljakka
Iltalehti

Eeva Paljakka on ollut Iltalehden ruokasisällöstä vastaava toimittaja vuodesta 2014. Aiemmin hän on ollut muun muassa Ilta-Sanomien lifestyle-tuottaja sekä Vartti Uusimaan toimitussihteeri.

www.iltalehti.fi

Twitter: @EevaPaljakka

Mikko Kaukonen
Keittiömestari ja osakas, Food Camp Finland

Mikko Kaukonen on ruokailualan yrityksen, Food Camp Finlandin, keittiömestari ja osakas. Kaukonen voitti Vuoden Kokki -tittelin vuonna 2019 ja hän edustaa Suomea maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse D'Orissa, kaudella 2020-2021. Päivittäisessä työssään Mikolle on tärkeää sekä itsensä että muiden kehittäminen, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet sekä suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen.

www.foodcampfinland.fi

Jari Vesivalo

Luova johtaja ja osakas, Ravintola Olo

 

Jari Vesivalo on Michelin-tähdellä palkitun helsinkiläisen Ravintola Olon luova johtaja ja osakas. Vesivalo on uransa aikana työskennellyt muun muassa tunnetuissa huippuravintoloissa kuten G.W. Sundmansissa, Savoyssa ja Chez Dominiquessa. Vuodesta 2011 lähtien Vesivalo on vastannut Ravintola Olon keittiön toiminnasta. Hän on voittanut useita kokkikilpailuja (mm. PRO-Palkinto 2015, Kokkien Kokki 2016) ja ollut myös tuomaroimassa niitä (esim. Vuoden Kokki ja Makeamestari). Vesivalon ruoanlaitto on pohjoismaista ja se perustuu yhä yksinkertaisiin perusasioihin: hyvät raaka-aineet, hyvät maut, pelkistettyä ja hallittua.

www.olo-ravintola.fi

Riikka Kannas
Toimitusjohtaja, Food Camp

Riikka Kannas toimii Food Campin toimitusjohtajana. Yritys on ottanut missiokseen muistuttaa ihmisiä syömisen elämyksellisyydestä ja se järjestää vuosittain tapahtumia ruoan ja ruokailun ympärille. Omien ruokailutapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää ruokailutapahtumia, konsultoi ja kouluttaa foodservice-alan toimijoita ravintoloista ruokateollisuuteen sekä pyörittää lounasravintola Maritoria Helsingin Herttoniemessä. Yritykseen kuuluu myös korkeatasoinen catering-palvelu. Food Camp on osa Olo Groupia.

www.foodcampfinland.fi
Twitter: @RiikkaKannas

Moderaattori:

Sallamaari Muhonen
Netprofile

Food & Talkin sujuvasta keskustelusta huolehtii tänäkin vuonna Sallamaari Muhonen, joka on Netprofilen viestintäkonsulttina ja partnerina tottunut vaikuttamaan sekä strategina taustalla että studioissa ja kameroiden edessä. Sallamaari on arvostettu puhuja ja moderaattori ammattilaistapahtumissa teknologia-aiheista muotoiluun ja markkinointiviestintään. Food & Talk -aiheet kiinnostavat häntä hallitusammattilaisena  HOK-Elannon hallitusjäsenen näkökulmasta. 

www.netprofile.fi
Twitter: @SallamaariM

Puhujalistausta päivitetään jatkuvasti.

© Food Camp Finland 2020
Rekisteriseloste

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon