top of page

Puhujat 2020

Vahvistamme puhujat mahdollisimman pian.

Noma (1).png

James Spreadbury (DK)

Ravintolapäällikkö, Noma, Kööpenhamina

Noma on kahden Michelin-tähden ravintola Kööpenhaminassa Tanskassa. René Redzepin johtama ravintola on perustettu vuonna 2004. Ravintola on keskittynyt pohjoismaisiin ruokalajeihin, ja sen nimi onkin lyhenne tanskan kielen sanaparista nordisk mad (suom. pohjoismainen ruoka).

 

Australialainen James Spreadbury on toiminut Noman ravintolapäällikkönä viimeiset 10 vuotta. Hän tulee puhumaan palvelusta, joka on Nomassa tärkeässä roolissa.


www.noma.com

Twitter: @JamesSpreadbury

Ilkka.png

Ilkka Herlin (FI)

Perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja, Elävä Itämeri säätiö (BSAG) 

Ilkka Herlin on Cargotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Baltic Sea Action Groupin (BSAG) perustaja ja hallituksen jäsen. Herlin on perustanut myös ravinteita kierrättävän Soilfood yrityksen ja uusiutuvan energian yhtiön Q Powerin. Hän on koulutukseltaan filosofian tohtori ja historiantutkija. Herlin tunnetaan työstään Itämeren hyväksi ja vastuullisen yritystoiminnan puolestapuhujana. Herlinillä ja hänen puolisollaan Saara Kankaanrinnalla on regeneratiivisen ja hiiltä sitovan maatalouden koetila Paraisilla. Lisäksi he omistavat Gullkronan saaren Nauvossa, jonka satama on avattu yleisölle viime kesänä.


www.bsag.fi

Twitter: @ilkkaherlin

Eliisa.png

Eliisa Malin (FI)
Carbon Action -hankkeen hiiliviljelijä

Eliisa Malin on Baltic Sea Action Groupin suunnittelija ja hiiliviljelijä Vihdistä. Hän on koulutukseltaan agronomi. Hän on työskennellyt pitkään kestävän maatalouden parissa ja kotitilallaan Vierelässä hän testaa miehensä Mika Malinin kanssa hiiliviljelymenetelmiä ja kehittää luomuviljelyä. Tila on yksi Carbon Action hankkeen koetiloista. 


www.bsag.fi

Twitter: @eliisamalin

Lauri.png

Lauri Reuter (FI)
Partner, Nordic FoodTech

Lauri Reuter on Pohjoismaiden ensimmäisen kestävään tulevaisuuden ruokateknologiaan keskittyvän pääomasijoitusrahaston perustaja. Biotekniikan tohtori työskenteli ennen VTT:llä tutkijana ja strategina. Mahdollisissa tulevaisuuksissa seikkailun lomassa Lauri hoitaa mehiläisiä Helsingin keskustassa. 


Twitter: @LauriReuter

Eeva.png

Eeva Paljakka
Iltalehti

Eeva Paljakka on ollut Iltalehden ruokasisällöstä vastaava toimittaja vuodesta 2014. Aiemmin hän on ollut muun muassa Ilta-Sanomien lifestyle-tuottaja sekä Vartti Uusimaan toimitussihteeri.

www.iltalehti.fi

Twitter: @EevaPaljakka

Ilkka (1).png

Mikko Kaukonen
Keittiömestari ja osakas, Food Camp Finland

Mikko Kaukonen on ruokailualan yrityksen, Food Camp Finlandin, keittiömestari ja osakas. Kaukonen voitti Vuoden Kokki -tittelin vuonna 2019 ja hän edustaa Suomea maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse D'Orissa, kaudella 2020-2021. Päivittäisessä työssään Mikolle on tärkeää sekä itsensä että muiden kehittäminen, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet sekä suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen.

www.foodcampfinland.fi

Jari.png

Jari Vesivalo

 

Jari Vesivalo on uransa aikana työskennellyt muun muassa tunnetuissa huippuravintoloissa kuten G.W. Sundmansissa, Savoyssa, Chez Dominiquessa ja viimeksi ravintola Olossa. Hän on voittanut useita kokkikilpailuja (mm. PRO-Palkinto 2015, Kokkien Kokki 2016) ja ollut myös tuomaroimassa niitä (esim. Vuoden Kokki ja Makeamestari). Vesivalon ruoanlaitto on pohjoismaista ja se perustuu yhä yksinkertaisiin perusasioihin: hyvät raaka-aineet, hyvät maut, pelkistettyä ja hallittua.

 

Riikka.png

Riikka Kannas
Toimitusjohtaja, Food Camp

Riikka Kannas toimii Food Campin toimitusjohtajana.

Food Camp Finland Oy on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Food Campin tehtävä on auttaa asiakkaitaan luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

 

Food Campin palveluita ovat gastro catering, food service -alan toimijoiden konsultointi ja kouluttaminen ja ruokailuun liittyvien tapahtumien järjestäminen.

Lisäksi operoimme lounasravintola Maritoria, tilausravintola Väinö Kalliota sekä Hvitträskin tilausravintolaa ja kahvilaa sekä Villa Ivan Falinin tilausravintolaa. www.foodcampfinland.fi
Twitter: @RiikkaKannas

Sallamaari.png

Moderaattori:

Sallamaari Muhonen
Netprofile

Food & Talkin sujuvasta keskustelusta huolehtii tänäkin vuonna Sallamaari Muhonen, joka on Netprofilen viestintäkonsulttina ja partnerina tottunut vaikuttamaan sekä strategina taustalla että studioissa ja kameroiden edessä. Sallamaari on arvostettu puhuja ja moderaattori ammattilaistapahtumissa teknologia-aiheista muotoiluun ja markkinointiviestintään. Food & Talk -aiheet kiinnostavat häntä hallitusammattilaisena  HOK-Elannon hallitusjäsenen näkökulmasta. 

www.netprofile.fi
Twitter: @SallamaariM

Puhujalistausta päivitetään jatkuvasti.

bottom of page